Kit Plastik Sampah Plastik Sampah 75kw

Katrangan singkat:

Aplikasi Scenarios: Daur-ulang plastik, utamane bahan bangunan.

Materi Utama: baja campuran, stainless steel, wesi

Out Put: 300KG-600KG / H


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Aplikasi Scenarios: Daur-ulang plastik, utamane bahan bangunan.

Materi Utama: baja campuran, stainless steel, wesi

Out Put: 300KG-600KG / H

Lingkup panggunaan

Cocog kanggo baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis amba, kawat lengan plastik watu, profil, papan tembok, pipa, XPS, template bangunan, papan berbusa, SPC, lantai WPC, ubin resin

Lamaran

Lamaran1_ Genggeman panci remuk lan pulver.

3
4

Lamaran2_Surine kursi remuk lan pulver.

1
5

Konfigurasi

bagean

Katrangan Produk

Unit

Qty.

Proses

1

Kabinet listrik konversi frekuensi

atur

1

miwiti

2

motor -power 75KW

pcs

1

Nyedhiyakake kekuwatan

3

mesin inang

atur

1

mecah

4

feeder magnetik kuwat 250W

atur

1

Blanking lan de-ironing

5

Tenaga Blower Udara 7.5W

atur

1

Wêdakakêna transportasi

6

pipa pendingin stainless steel

atur

1

Ngirim lan adhem

7

DIA 1200mm layar kedher bunder

atur

1

Ukuran layar

8

kipas angin 1.1KW

atur

1

ngeculake

9

Bledug pulsa utawa Filter Filter tas

atur

1

Copot bledug

Tampilan Produk

2 (2)

Prinsip Pakaryan

Rong spindel saka crusher plastik independen didhukung dening rong motor supaya bisa muter maju lan mundur. Pisau obah ing spindles cokotan siji-siji kanggo gunting, pucuk piso sing obah lan lumahing silinder saka geser bentuk lengen piso, lan beda torsi lan kacepetan bentuk spindle nyuwek, supaya bisa nggayuh efek ngremukake. Amarga ana gandhengane karo pisau obah, fungsi panganan otomatis bisa dipikolehi, lan struktur poros pemotong sing unik bisa ngindhari fenomena poros gulungan utawa alat sing mblokir ing proses produksi kanthi kecepatan sithik lan torsi dhuwur, kanggo nambah produksi efisiensi

Kauntungan

1. Umume, baffle 12mm digunakake ing perdagangan sing padha. Nanging kekandelan piring baffle mesin host kita 18mm.

2. Pipa pendinginan digawe saka stainless steel. Yen dibandhingake karo produk sing regane padha, pabrik liyane nggunakake wesi.

Bedane kit 55KW lan kit 75KW

1. Kabinet listrik konversi frekuensi 75KW duwe proteksi sing luwih apik kanggo mesin tinimbang kabinet listrik sing micu Star-delta kit 55KW.

2. Tenaga motor 75KW luwih produktif tinimbang motor 55KW.

3. Layar getar babak DIA 1200mm kit 75KW, luwih gedhe tinimbang layar puteran 55KW, kapasitas luwih gedhe. 

Parameter motor 75KW

Model

YE2-280S-2

Pabrik NO.

A005664

Kekuwatan

75KW

Tegangan

380V

Listrik

133A

Bobot

500KG

Rpm

2970 r / menit

Standar NO.

JB / T11707-2017

1 (6)
1 (3)

Layanan

Instal mung sawetara menit. Gampang ngetutake video pandhuan lan instruksi.

Motor, garansi kabinet listrik sajrone setaun, kontrak tuan rumah rong taun. (nyandhang bagean lan operasi abnormal sing disebabake amarga kesalahan ora ana ing jangkoan garansi.)

Paket

Pengemasan film sing dibungkus

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita