Sabuk Konveyor Magnetik Kuat

  • Strong Magnetic Conveyor Belt

    Sabuk Konveyor Magnetik Kuat

    Kekuwatan magnetik sing kuat sing digawe dening tenaga listrik bakal narik bagian-bagian besi sing dicampur ing bahan kasebut lan mbuwang nganggo sabuk wesi sing mbongkar kanggo nggayuh tujuan ngilangi otomatis. Lan bisa nyegah sabuk conveyor kanthi efektif, sabuk conveyor wesi magnetik sing kuat saliyane kanggo nglindhungi karya normal crusher, mesin grinding, remover wesi piring. Mula, seri remover zat besi iki akeh digunakake ing tenaga, pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, persiapan batubara, industri kimia lan departemen liyane.