Sabuk Konveyor Magnetik Kuat

Katrangan singkat:

Kekuwatan magnetik sing kuat sing digawe dening tenaga listrik bakal narik bagian-bagian besi sing dicampur ing bahan kasebut lan mbuwang nganggo sabuk wesi sing mbongkar kanggo nggayuh tujuan ngilangi otomatis. Lan bisa nyegah sabuk conveyor kanthi efektif, sabuk conveyor wesi magnetik sing kuat saliyane kanggo nglindhungi karya normal crusher, mesin grinding, remover wesi piring. Mula, seri remover zat besi iki akeh digunakake ing tenaga, pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, persiapan batubara, industri kimia lan departemen liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Peralatan

1 (1)

Prinsip Kerja

Kekuwatan magnetik sing kuat sing digawe dening tenaga listrik bakal narik bagian-bagian besi sing dicampur ing bahan kasebut lan mbuwang nganggo sabuk wesi sing mbongkar kanggo nggayuh tujuan ngilangi otomatis. Lan bisa nyegah sabuk conveyor kanthi efektif, sabuk conveyor wesi magnetik sing kuat saliyane kanggo nglindhungi karya normal crusher, mesin grinding, remover wesi piring. Mula, seri remover zat besi iki akeh digunakake ing tenaga, pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, persiapan batubara, industri kimia lan departemen liyane. Remover wesi elektromagnetik kasusun saka mekanisme pambongkar awak lan zat besi. Saliyane desain sirkuit magnetik awak wesi cukup, ngilangi wesi elektromagnetik liwat produksi listrik saka kekuatan medan magnet, ambane penetrasi magnetik gedhe, mula cocog kanggo acara ngilangi lapisan lapisan materi. 

Situs Instalasi

Selehake ing ngarep tuan rumah tepung. Gampang pindhah karo papat kastor. 

1 (2)

Struktur Produk Sabuk Konveyor

Produk iki nggunakake kanvas katun karet gantung multi-lapisan minangka kerangka kerja, lumahing ditutupi bahan karet kanthi kinerja sing apik, lan digawe kanthi vulkanisasi. Produk seri sabuk konveyor kalebu sabuk conveyor kanvas katun biasa, sabuk conveyor nilon (NN) (dibagi dadi nn-100, nn-150, NN-200, nn-250, nn-300, nn-350, nn-400), poliester (EP) sabuk (dipérang dadi ep-100, ep-150, ep-200, ep-250, ep-300, ep-350, ep-400), sabuk conveyor (tulang rusuk bergelombang), sabuk conveyor diafragma rok, sabuk conveyor anular Amarga macem-macem bahan lan sudut kecenderungan, bentuk pola lan dhuwure kudu beda. Varietas sabuk conveyor pola sing umum digunakake kayata: sabuk conveyor pola herringbone (sabuk conveyor pola herringbone kalebu sabuk conveyor pola cembung lan cekung), sabuk conveyor pola oktagonal, sabuk conveyor pola fishbone, sabuk conveyor pola berbentuk U, sabuk conveyor pola silinder, sabuk conveyor pola pockmarked, sabuk conveyor pola suket, utawa desain}, sabuk banyu, PVC utawa PVG sabuk inti tahan inti kabeh miturut sarat pangguna; Lan bisa nyedhiyakake macem-macem sabuk conveyor kinerja khusus (sabuk conveyor tahan api umum, sabuk conveyor tahan panas, sabuk conveyor tahan kobong, sabuk conveyor tahan tahan tinggi, sabuk conveyor tahan asam, sabuk conveyor tahan alkali, sabuk conveyor tahan adhem, sabuk conveyor tahan minyak, sabuk conveyor tahan suhu tinggi, sabuk conveyor kekuatan tinggi lan sabuk conveyor panganan, sabuk conveyor Teflon, sabuk conveyor stainless steel, sabuk conveyor rantai, sabuk conveyor).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita