Layar Getar Babak

Katrangan singkat:

Layar getar minangka panggunaan eksitasi geter sing digawe dening getaran timbal lan karya. Bobot puteran ndhuwur geter nggawe permukaan layar ngasilake getaran siklotron, dene bobot puteran ngisor nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotasi kerucut, lan efek gabungan nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotary senyawa. Lintasan geter yaiku kurva spasial sing kompleks.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Peralatan

1 (1)

Prinsip Kerja

Layar getar minangka panggunaan eksitasi geter sing digawe dening getaran timbal lan karya. Bobot puteran ndhuwur geter nggawe permukaan layar ngasilake getaran siklotron, dene bobot puteran ngisor nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotasi kerucut, lan efek gabungan nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotary senyawa. Lintasan geter yaiku kurva spasial sing kompleks. Kurva diproyeksikan minangka bunder ing bidang horisontal lan elips ing bidang vertikal. Amplitudo bisa diganti kanthi nyetel gaya eksitasi palu abot lan mudhun sing muter. Kanthi nyetel phase space Angle saka palu ndhuwur lan ngisor, bentuk kurva lintasan gerakan permukaan layar lan lintasan gerakan bahan ing permukaan layar bisa diganti. 

Layar getar sirkular minangka jinis layar getar penambangan skala gedhe, sing biasane digunakake kanggo nyaring batu bara, batu kapur, kerikil, logam utawa bijih non-logam lan bahan liyane, sing ana gandhengane karo keamanan para staf. Ora ana prekara sepele babagan keamanan, sing mbutuhake proses produksi layar kedher bunder supaya bisa distandardisasi lan normalisasi, kualitas produk kudu nduweni kualifikasi lan memenuhi peraturan nasional, lan layar geter sirkular lagi digunakake Kita kudu mriksa manawa ana pangowahan ora normal ing mesin layar saka pangrungon lan sesanti, kayata ana swara ora normal, materi kasebut nyimpang, apa layar longgar lan diblokir, apa kondisi eksterior getaran lan kothak layar ora normal, lan priksa prekara kasebut suhu ing wektu sing padha.

Instal Case

1 (2)

Fitur Produk

Layar getar sirkular minangka peralatan skrining bubuk presisi tinggi, swara kurang, efisiensi dhuwur, mung 3-5 menit kanggo ngganti layar, struktur sing ditutup kanthi lengkap. Cocog kanggo nyaring filtrasi bahan bubuk plastik.

Ayunan ayunan kanthi motor vertikal minangka sumber geter, rong ujung motor dipasang bobot eksentrik lan rotasi motor dadi gerakan telung dimensi sing horisontal, vertikal, lan banjur ditransfer menyang sisih ndhuwur layar. Setel sudhut fase ndhuwur lan ngisor kanggo ngganti lintasan permukaan layar. 

Kaluwihan Layar Vibrating Bunder

Layar kedher bunder minangka jinis layar kedher anyar kanthi multi lapisan lan efisiensi dhuwur;

Musim semi nyerep kejut kaku kurang digunakake kanggo nyuda swara;

Iki nggunakake bantalan super abot kanthi jurang minyak sing gedhe, suhu operasi sing kurang lan umur dawa;

Struktur kothak layar lan pigura kanthi kekuatan dhuwur diadopsi;

Nyandhang layar karet tahan bisa diwenehake supaya bahan sing macet ing bolongan layar ucul lan nyegah bolongan layar ora diblokir;

Nduweni kaluwihan kapasitas pamrosesan gedhe, universalitas bagean sing kuwat lan pangopènan sing trep.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita