Layar Babak

  • Round Vibrating Screen

    Layar Getar Babak

    Layar getar yaiku panggunaan eksitasi geter sing digawe dening getaran timbal lan karya. Bobot puteran ndhuwur geter nggawe permukaan layar ngasilake getaran siklotron, dene bobot puteran ngisor nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotasi kerucut, lan efek gabungan nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotary senyawa. Lintasan geter yaiku kurva spasial sing kompleks.