Piso Pisau PVC saka Pulverizer

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngganti sajian piso saka pulverizer plastik.

Model produk: piring pisau Model 660 pulverizer / piring piso Model 80 pulverizer

Fitur produk: piring pisau digawe saka baja berkualitas tinggi, kanthi kecepatan stabil, tahan suhu dhuwur, resistensi aus, umur panjang, lan ciri rega sing cukup.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Cocog kanggo ngganti sajian piso saka pulverizer plastik.

Bahan: Baja campuran

Teknologi pangolahan: pangobatan panas quenching suhu dhuwur

Model produk: piring pisau Model 660 pulverizer / piring piso Model 80 pulverizer

Fitur produk: piring pisau digawe saka baja berkualitas tinggi, kanthi kecepatan stabil, tahan suhu dhuwur, resistensi aus, umur panjang, lan ciri rega sing cukup.

Sawise lulus tes saldo, jupuk mesin utama kanthi luwih lancar.

Parameter Produk

Piso pisau Model 660 pulverizer-

30 set lading, diameter njero 60-62mm, diameter njaba 630-650mm

Piso pisau Model 800 pulverizer-

40 set lading, diameter njero 60-62mm, diameter njaba 630-650mm

1

● Panggunaan manufaktur bahan impor Jerman anyar, ngapikake output, lan ngatasi output sing kurang lan ora nganggo karakteristik piso grinding

● Mecah tliti, ngirit energi lan nglindhungi lingkungan

● Instalasi lan perawatan sing gampang, bukak tutup lawang bisa diresiki

● Kekandelan bubuk 20-60 bolong.

Pilihan bahan manufaktur baja paduan berkualitas tinggi:

Atose quenching lan tempering: HB240 ~ 280

Kasar permukaan: Ra0.4

Konsentrisitas rotor: 0,005mm

Kekandelan lapisan krom: 0,03 ~ 0,10mm

Kekerasan paduan ganda: HRC56 ~ 65 (paduan nggunakake paduan adhedhasar nikel)

Didhukung dening kepala pemotong, piso sing obah muter kanthi kacepetan dhuwur lan tangen karo piso sing tetep, supaya bahan sing mlebu bakal ditabrake lan diremuk dadi bubuk. Dadi, kacepetan kepala pemotong lan kualitas agul-agul mengaruhi output. Kita mung milih bagean sing apik kanggo nggawe mesin duwe kaunggulan kompetitif ing pasar.

Tampilan Produk

1

Situs instalasi.

2

Sawise lulus tes saldo, jupuk mesin utama kanthi luwih lancar.

Alur Proses

kothong

casting

mbentuk

nambani panas

ndandani jamur

ngiris

ngasah

mbentuk

ngiling

mbentuk

chamfer

tes

debug

pengepakan

pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita