Kit Motor 55ver Plastik Pulverizer

Katrangan singkat:

Pulverizer plastik selaras karo standar Tiongkok lan dirancang kanggo nggilingan baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis amba, kawat lengan plastik watu, profil, papan, pipa, XPS, template bangunan, papan umpluk, SPC, lantai WPC, ubin resin lan sapanunggalane.

Bahan utama: baja campuran, baja tahan karat, wesi


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pulverizer plastik selaras karo standar Tiongkok lan dirancang kanggo nggilingan baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis amba, kawat lengan plastik watu, profil, papan, pipa, XPS, template bangunan, papan umpluk, SPC, lantai WPC, ubin resin lan sapanunggalane.

Bahan utama: baja campuran, baja tahan karat, wesi

Lingkup panggunaan

Cocog kanggo baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis amba, kawat lengan plastik watu, profil, papan tembok, pipa, XPS, template bangunan, papan berbusa, SPC, lantai WPC, ubin resin

Konfigurasi

bagean

Katrangan Produk

Unit

Qty.

Proses

1

Kabinet listrik pemicu Star-delta

atur

1

miwiti

2

motor-tenaga 55KW

pcs

1

Nyedhiyakake kekuwatan

3

mesin inang

atur

1

mecah

4

feeder magnetik kuwat 250W

atur

1

Blanking lan de-ironing

5

Tenaga Blower Udara 7.5W

atur

1

Wêdakakêna transportasi

6

pipa pendingin stainless steel

atur

1

Ngirim lan adhem

7

DIA 1000mm layar kedher bunder

atur

1

Ukuran layar

8

kipas angin 1.1KW

atur

1

ngeculake

9

Bledug pulsa utawa Filter Filter tas

atur

1

Copot bledug

Tampilan Produk

2 (2)

Parameter motor 55KW

Model

YX3-250m-2

Pabrik NO.

A1.

Kekuwatan

55KW

Tegangan

380V

Listrik

101A

Bobot

403KG

Rpm

2965 r / menit

Standar NO.

JB / T18613-2012

1

Prinsip lan karakteristik kerja

Pulverizer plastik iki nggunakake gerakan relatif antarane disk gigi sing bisa dipindhah lan disk gigi waos kanggo nggawe bahan remuk karo pengaruh disk gigi, gesekan lan pengaruh antarane bahan kasebut. Bahan-bahan remuk kasebut diangkut menyang siklon kanthi metode transportasi udara tekanan negatif, lan bledug kasebut disaring lan pulih dening kothak koleksi debu liwat tas kain.

Partikel kecepatan tinggi sebagian remuk sawise nyabet piring waos lan diekstraksi kanthi nyedhot, dene partikel sing luwih gedhe terus kena pengaruh lan diekstraksi sawise remuk. Kanthi cara iki, beban dikurangi, efisiensi mecah luwih apik, lan bubuk digawe adhem kanthi seragam.

2

Mesin grinding super pvc gedhe yaiku jinis mesin grinding sing paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanthi nggunakake teknologi Jerman canggih. Fiture kaya ing ngisor iki:

1. Yen dibandhingake karo jinis pabrik sing padha, output saka kekuwatan sing padha bisa ditambah banget lan konsumsi energi bisa disimpen.

2. Piranti ngilangi bledug ditambahake kanthi efektif nyuda polusi bledug.

3. sing mateni materi, pilihan layar sing kedher, pilihan bahan sing ora kualifikasi, mesin grinding bali otomatis kanggo nyuda intensitas tenaga kerja operator.

4. Tutup lawang mesin host bisa dibukak kanggo

nggampangake pangopènan lan panggantos alat.

5. Gunakake kadhemen dobel geomantik, luwih becik nyuda papan suhu ing njero panggilingan udara sing ora gampang bentuke.

Desain

1. Desain struktur kompak, ukuran cilik, konsumsi daya sithik, output dhuwur.

2. Operasi pisau lan pisau pisau tetep nganggo

pangaturan manual, gampang ngontrol ukuran pamisah.

3. Alat kasebut gampang diganti, piso bisa bola-bali mecah nggunakake bola-bali.

4. Mesin utama dilengkapi sistem pendinginan sirkulasi udara lan banyu.

Kauntungan Ngrusak Film Plastik

Ing proses anti-korosi lan anti korosi, desain khusus diadopsi kanggo ngindhari kebocoran material. Desain piranti sing ngeculake nggawe operator dadi gampang banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita