Aksesoris Liyane

  • PVC Knife Dish of Pulverizer

    Piso Pisau PVC saka Pulverizer

    Cocog kanggo ngganti sajian piso saka pulverizer plastik.

    Model produk: piring pisau Model 660 pulverizer / piring piso Model 80 pulverizer

    Fitur produk: piring pisau digawe saka baja berkualitas tinggi, kanthi kecepatan stabil, tahan suhu dhuwur, resistensi aus, umur panjang, lan ciri rega sing cukup.

  • Strong Magnetic Conveyor Belt

    Sabuk Konveyor Magnetik Kuat

    Kekuwatan magnetik sing kuat sing digawe dening tenaga listrik bakal narik bagian-bagian besi sing dicampur ing bahan kasebut lan mbuwang nganggo sabuk wesi sing mbongkar kanggo nggayuh tujuan ngilangi otomatis. Lan bisa nyegah sabuk conveyor kanthi efektif, sabuk conveyor wesi magnetik sing kuat saliyane kanggo nglindhungi karya normal crusher, mesin grinding, remover wesi piring. Mula, seri remover zat besi iki akeh digunakake ing tenaga, pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, persiapan batubara, industri kimia lan departemen liyane.

  • Round Vibrating Screen

    Layar Getar Babak

    Layar getar yaiku panggunaan eksitasi geter sing digawe dening getaran timbal lan karya. Bobot puteran ndhuwur geter nggawe permukaan layar ngasilake getaran siklotron, dene bobot puteran ngisor nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotasi kerucut, lan efek gabungan nggawe permukaan layar ngasilake getaran rotary senyawa. Lintasan geter yaiku kurva spasial sing kompleks.