Piso Piring

  • PVC Knife Dish of Pulverizer

    Piso Pisau PVC saka Pulverizer

    Cocog kanggo ngganti sajian piso saka pulverizer plastik.

    Model produk: piring pisau Model 660 pulverizer / piring piso Model 80 pulverizer

    Fitur produk: piring pisau digawe saka baja berkualitas tinggi, kanthi kecepatan stabil, tahan suhu dhuwur, resistensi aus, umur panjang, lan ciri rega sing cukup.