FAQ

faq
P: Apa kapasitas pabrikmu?

A: gumantung karo karakteristik material, kacepetan mangan lan ukuran motor. Umume, 300KG nganti 2000KG saben jam.

P: Suwene wektu kanggo ngirim kapal sawise pesen?

A: Kajaba kanggo kahanan khusus, sajrone 7 dina.

P: Suwene suwene periode garansi kasebut?

Wangsulan: motor, garansi kabinet listrik sajrone setaun, kontrak tuan rumah rong taun. (nyandhang bagean lan operasi abnormal sing disebabake amarga kesalahan ora ana ing jangkoan garansi.)

Pengin kerja sama kita?