Model Pulverizer Plate Bangunan 80

Katrangan singkat:

Lingkup panggunaan: Cocog kanggo baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis sudut, kawat lengan plastik watu, profil, papan tembok, pipa, XPS, template bangunan, papan berbusa, SPC, lantai WPC, ubin resin


Detail Produk

Tag Produk

Lingkup panggunaan

Cocog kanggo baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis amba, kawat lengan plastik watu, profil, papan tembok, pipa, XPS, template bangunan, papan berbusa, SPC, lantai WPC, ubin resin

Kaluwihan lan Karakteristik

1. Mangan lan ngirimake: pasang kayu papan kanggo tugel;

2. Rolling feed: ngendhaleni kacepetan mangan lan jaga supaya sheet kasebut ora kesusu lan dipangan;

3. Spiral crushing roller: Pemotong las disebar sacara merata ing rol ing sadawane arah kurva kanggo mesthekake yen roller crushing mesthi nggawa kekuwatan sing padha ing arah kurva;

4. Cithakan ngremuk duwe fungsi kanggo mangan lan ngremukake kanthi sinkronisasi kanggo mujudake rasa seragam;

5. Roller pakan nggunakake bantalan seri uck lan mekanisme kompresi musim semi, sing bisa adaptasi kanggo ngremukake ketebalan piring sing beda-beda;

6. Rol pakan lan roller remuk nggunakake sistem tenaga sing beda-beda, sing gampang dikontrol.

Prinsip Pakaryan

1. Bilah khusus dipilih kanggo crusher template kuku, lan kekerasan agul-agul ora kurang saka HRC55 (atose file HRC yaiku 51 derajat);

2. Struktur sing kuat lan piring kaku sing disebar kanthi kuat nggawe kothak kuwat;

3. Kontrol tombol otomatis, aman, trep, output dhuwur, swara kurang;

4. Crusher template sing dipasang bisa dipasang kanthi cara mangan sabuk conveyor.

Konfigurasi

komponen

Katrangan Produk

Unit

Qty.

1

Kabinet listrik konversi frekuensi

atur

1

2

motor-tenaga 110KW utawa 132KW

pcs

1

3

mesin inang

atur

1

4

feeder magnetik kuwat 250W

atur

1

5

Tenaga Blower Udara 7.5W

atur

1

6

pipa pendingin stainless steel

atur

1

7

DIA 1200mm layar kedher bunder

atur

1

8

kipas angin 1.1KW

atur

1

9

Bledug pulsa utawa Filter Filter tas

atur

1

1 (1)

Parameter motor 110KW

Model

YX3-315S

Pabrik NO.

7595

Kekuwatan

110KW

Tegangan

380V

Listrik

195A

Bobot

842KG

Rpm

2975 r / min

Standar NO.

JB / T18613-2012

Parameter motor 132KW

Model

YX3-315M

Pabrik NO.

7595

Kekuwatan

132KW

Tegangan

380V

Listrik

235A

Bobot

850KG

Rpm

2975 r / min

Standar NO.

JB / T18613-2012

1
2

Pulverizer

Mesin grinding super pvc gedhe yaiku jinis mesin grinding sing paling anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanthi nggunakake teknologi Jerman canggih. Fiture kaya ing ngisor iki:

1. Yen dibandhingake karo jinis pabrik sing padha, output saka kekuwatan sing padha bisa ditambah banget lan konsumsi energi bisa disimpen.

2. Piranti ngilangi bledug ditambahake kanthi efektif nyuda polusi bledug.

3. sing mateni materi, pilihan layar sing kedher, pilihan bahan sing ora kualifikasi, mesin grinding bali otomatis kanggo nyuda intensitas tenaga kerja operator.

4. Tutup lawang mesin host bisa dibukak kanggo

nggampangake pangopènan lan panggantos alat.

5. Gunakake kadhemen dobel geomantik, luwih becik nyuda papan suhu ing njero panggilingan udara sing ora gampang bentuke.

Desain

1. Desain struktur kompak, ukuran cilik, konsumsi daya sithik, output dhuwur.

2. Operasi pisau lan pisau pisau tetep nganggo

pangaturan manual, gampang ngontrol ukuran pamisah.

3. Alat kasebut gampang diganti, piso bisa bola-bali mecah nggunakake bola-bali.

4. Mesin utama dilengkapi sistem pendinginan sirkulasi udara lan banyu.

Paket

Pengemasan film sing dibungkus

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk