Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Wuxi Songhu Xinrui Machinery Co., Ltd. uga dikenal kanthi jeneng Wuxi Hang Seng Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 2007 lan wis luwih saka sepuluh taun didegake. Minangka produksi profesional, adol macem-macem mesin grinding, pabrikan crusher. Perusahaan iki dununge ing Wuxi, papan industri utama. Posisi geografis perusahaan luwih unggul, jejer karo stasiun kereta api kecepatan tinggi Huishan, transportasi sing trep. Perusahaan kasebut mesthi ngetutake.

kanggo "kualitas dhisik, dhisik pelanggan, layanan berkualitas, manut karo tujuan kontrak." Kanthi reputasi apik produk kualitas tinggi, layanan berkualitas tinggi, produk laris ing kabeh propinsi, kutha, wilayah otonom lan diekspor menyang Afrika lan negara liya, kanthi tulus karo bisnis domestik lan manca kerja sama menang-menang.

Wuxi Songhu Xinrui Machinery Co., Ltd.

Lingkup Panggunaan Cocog kanggo baja plastik, papan gesper, kayu ekologis, garis sudut, kawat lengan plastik watu, profil, papan, pipa, XPS, template bangunan, papan berbusa, SPC, lantai WPC, ubin resin.

6
1
2
3
4
5

Budaya Perusahaan

Pelanggan pisanan, tim kelas siji sing berorientasi ing wong, nggawe merek tablet, teknologi ilmu pengetahuan minangka kekuatan utama, kualitas supaya bisa urip.

Konsep Perusahaan

Semangat inovatif, kompetisi pengacara, dhisik pelanggan, kerja sama tim, strategi win-win perusahaan lan karyawan.

Rawuh ing Pameran Karet & Plastik Burma

1
2
3

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita