Produk sing Ditampilake

Rawuh Anyar

Kauntungan Kita

Sapa Kita

Wuxi Songhu Xinrui Machinery Co., Ltd. uga dikenal kanthi jeneng Wuxi Hang Seng Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 2007 lan wis luwih saka sepuluh taun didegake. Minangka produksi profesional, adol macem-macem mesin grinding, pabrikan crusher. Perusahaan iki dununge ing Wuxi, papan industri utama. Posisi geografis perusahaan luwih unggul, jejer karo stasiun kereta api kecepatan tinggi Huishan, transportasi sing trep. Perusahaan kasebut mesthi ngetutake.

kanggo "kualitas dhisik, dhisik pelanggan, layanan berkualitas, sesuai karo tujuan kontrak. "Kanthi reputasi apik produk -quality dhuwur, layanan berkualitas tinggi, produk adol apik ing kabeh provinsi, kutha, wilayah otonom lan diekspor menyang…

  • ABOUT US-01
  • ABOUT US01